Hakkımızda
Ender Kitapçı Çikolata Gıda San. ve Tic. AŞ. 1992 yılında kurulmuş olup Grissini ustalarından Grissini yapımını öğrenmiştir. Firmamız öğrendiği bilgilerin üzerine sürekli yenisini ekleyerek yılmadan, istikrarla kaliteyi arttırmak amaçlı olarak daha iyisini hedeflemiştir. 1994 yılında önce Grissini’nin kırılmadan müşteriye arz edilebilmesi için ürün küvet içinde perakendeye sunulmuştur.
Firmamız üretimin bütün aşamalarında Grissini yapımına uygun gıda işleme tekniklerini kullanarak sürekli gelişim sağlamıştır. Firmamız 1400 m²’lik kapalı alanında Sade ve Kepekli Grissini olmak üzere 2 çeşit üründen günlük toplam 4000 kg üretim gerçekleştirmektedir. Firmamızın toplam üretim kapasitesi günde 8000 kg bitmiş üründür.
Şirket politikamız her zaman Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim sisteminde, Ulusal ve Uluslararası yasal gereklilikler doğrultusunda, müşterinin beklenti, ihtiyaç ve gereksinimlerine uygun ürünler üretmek, çalışanlarımızın eğitimlerinin ve gelişimlerinin sürekliliğini sağlamak, firmamızın iç ve dış iletişimini etkin şekilde sağlamak, Çevre, İş ve İşçi Sağlığı Güvenliği ile ilgili gereksinimlere taviz vermeden uymak, sürekli büyüyerek, sektörde aranılan firma özelliğimizi devam ettirerek, AR-GE çalışmalarımızla firma hedeflerimize ulaşmak olmuştur.
Firmamız sistemine BRC Kalite ve Gıda Güvenliği sistemini entegre etmiş olup bu sertifikayı bünyesinde bulundurmaktadır. Her zaman insan sağlığı, hijyen ve çevreyi de dikkate alıp BRC sisteminin tüm gerekliliklerini yerine getirerek ürünlerini bu hassasiyetleri riske etmeyecek kalite ile üretmeye devam etmektedir.
Firmamız bünyesinde üretimimizi etkileyecek analizlerin yapıldığı 1 adet laboratuvar mevcuttur.